Onze ideeën voor een onvergetelijke kerst

Nos idées pour un Noël mémorable

Kunstwerk door Samuel Martinez @samartnz_

Kerstmis is de perfecte tijd om samen te komen met familie of vrienden. Maak van de gelegenheid gebruik om onvergetelijke momenten te creëren.

  • Kerst is een tijd van gezelligheid en delen die bevorderlijk is voor gemeenschappelijke activiteiten: de boom versieren, een brief aan de kerstman schrijven, de adventskalender volgen, koken/gebak, enz.
  • Voor gegiechel en een goed humeur, speel samen en haal de bordspellen tevoorschijn, houd een karaoke-, verf- of boetseerkleiworkshop.
  • Maak van de gelegenheid gebruik om in de stad of op het platteland te gaan wandelen met het gezin, te gaan sleeën of een sneeuwpop te bouwen.
  • Ten slotte is Kerstmis ook de ideale tijd voor "Nesten" of de kunst om uit te rusten en je batterijen op te laden zonder tijdsdruk en zonder stress.

Cadeau-idee: de Château l’Hospitalet wijnkist

Om aan te bieden of te serveren, deze doos van drie flessen uit een uitzonderlijk landgoed, dat van Hospitalet. Deze drie flessen begeleiden de kerstmaaltijd voor een onvergetelijk moment.

om wijnen te serveren die bij uw verschillende gerechten passen, ontdekt u twee flessen (rood en wit) van Grand Vin du Château l’Hospitalet.

De derde fles, "Hospitalitas", is een uitzonderlijke rode wijn van een enkel perceel met wijnstokken op een uitzonderlijke locatie, beschut door een klif en met uitzicht op zee.

Herbeleef het Jazz Festival in l'Hospitalet

Terwijl je wacht op de volgende editie deze zomer, herbeleef je de beste momenten van het Jazz à l'Hospitalet 2020-festival.

Op het programma 10 live songs van Patrick Bruel, Christophe Maé, Cali, Kimberrose en Jean-Baptiste Guégan.

4 films per thema om van te genieten tijdens de kerstvakantie

Wat is er mooier dan thuis, alleen of met familie of vrienden cocoonen.

Hier is een selectie van vier films om te kijken tijdens de feestdagen...

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.