De smidse in de druppels van God

La Forge dans les Gouttes de Dieu

Gepubliceerd in Japan, het 31e opus van de beroemde manga heeft La Forge, AOP Corbières-Boutenac, 2008 op de omslag. We vinden de iconische wijn van Gérard Bertrand op pagina 43 van het boek wanneer vrienden elkaar ontmoeten in een huis op het platteland en een fles La Forge openen.

"Geweldig, deze wijn."

"Gerard Bertrand La Forge 08!"

"Een Cuvée Speciale, gemaakt door een sterwijnmaker uit de Languedoc, Zuid-Frankrijk, als eerbetoon aan zijn overleden vader."

Als een schattenjacht zet de intrige van Les Gouttes de Dieux twee broers tegen elkaar op na de dood van hun vader, de prestigieuze oenoloog Yutaka Kanazaki. Degene van de twee broers die 12 raadsels over 12 wijnen zullen hebben opgelost, zal zijn fortuin erven. Hij zal dan de 13e en ultieme wijn ontdekken, voor iedereen onbekend, met de bijnaam "De druppels van de goden". Door dit scenario wordt de lezer meegenomen op een ontdekkingstocht in de wereld van wijn, ook een gelegenheid voor een educatieve en inwijdingsreis. Met een scenario van Tadashi Agi en tekeningen van Shu Okimoto is deze saga het eerste wereldwijde succes in de categorie wijnstrips.

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.