Een vlaggenschip voor de zomer en voor de feestdagen, roséwijn is tegenwoordig in opkomst. Deze fijne en delicate wijn met fruitaroma's en bloemengeuren past goed bij allerlei gerechten.
Deze lichte alcohol is vooral populair als aperitief, dankzij zijn natuurlijke zuurgraad en frisheid.
Gérard Bertrand, wijnmaker en getalenteerd ondernemer, begreep al vroeg het belang van het produceren van een hoge kwaliteit roséwijn. Zijn wijnen, evenwichtig en mineraal, vol nuances, zijn een echt succes.
Bovendien leidde zijn diepe gehechtheid aan de natuur hem al snel tot het ontwerpen van biologische en biodynamische wijnen, veel milieuvriendelijker in vergelijking met traditionele wijnen.
De biologische roséwijnen van de landgoederen van Gérard Bertrand hebben dus een speciale knowhow gekregen bij het ontwerpen van premiumwijnen: van de zachte teelt van de wijnstok (biologische en biodynamische wijnbouw) tot de transformatie van de sap van druiven tot wijn (vinificatie).
Meer informatie over onze collectie biologische roséwijnen.
Laten we in meer detail treden door enkele veelgestelde vragen te beantwoorden: