LIVE PROEVEN EN MUZIEK - BEN. (OOM ZIEL)

DÉGUSTATION ET MUSIQUE EN DIRECT LIVE - BEN. (L'ONCLE SOUL)

Herbeleef de live

Gérard Bertrand, Chef Laurent Chabert en Ben l'Oncle Soul ontmoeten u aanstaande vrijdag 1 meist om 19:00 uur, French Time voor een nieuwe live WineFoodMusic!

2 WIJNEN – 2 VOEDSEL – 2 NUMMERS

Op het programma!

Aanstaande vrijdag 1 meist om 19.00 uur, log in op Gérard's Facebook-account Bertrand en neem vanuit uw huis deel aan een live proeverij in combinaties van wijn, eten en livemuziek.

GERECHTEN

De Chef Laurent Chabert - Art De Vivre restaurant kookt voor je neus en combineert ze met de wijnen. Deze week: we laten het je weten zodra de chef ze met ons deelt.

DE MUZIEK

Ben.(Uncle Soul) en zijn nieuwe album Addicted to you !

10 jaar na zijn eerste album dat zijn soulvolle houding onthulde, keert de uitzonderlijke zanger terug met een 4e album. We praten niet meer over Uncle Soul, nu is het Ben. Heel kort! Zijn nieuwe album "Addicted to You" verlegt de grenzen tussen R'n'B, hiphop, jazztrends en soul-echo's. Een plaat die de grote muzikale liefdes van de adolescentie van deze artiest weerspiegelt. Herbeleef zijn concert op Jazz à l'Hospitalet 2019 in muziek

WIJNEN

Domaine de Villemajou rood 2018 en Joy's 2019 in een speciale doos voor het #WineFoodMusic Box-evenement – ​​​​Live Ben l'Oncle Soul

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.