Kerst: een unieke kans om te delen met het gezin

Noël : une occasion unique de partager en famille

Kunstwerk door Samuel Martinez @samartnz_

Wat is er in deze tijd van opsluiting belangrijker dan familie? De kerstvakantie is ongetwijfeld de belangrijkste gelegenheid van het jaar om onze dierbaren te ontmoeten.

Een tijd van delen en welwillendheid bij uitstek, Kerstmis stelt ons in staat om ons voor een paar dagen opnieuw te concentreren op degenen die ons dierbaar zijn.

Wijn, deze unieke drank die al duizenden jaren het symbool is van delen en verbondenheid tussen mensen, is waarschijnlijk de drank die de kerstviering het beste belichaamt.

Je vindt in onze online winkel allerlei uitzonderlijke wijnen, rode, witte, rosé, mousserende, natuurlijke zoete wijnen, prestigieuze wijnen en oude jaargangen om deze kerstvieringen onvergetelijk te maken.

t8>

Cadeau-idee: Percelen Discovery Box

Sommige landgoederen en kastelen hebben op hun grondgebied wijnstokken die door hun geografische ligging en de samenstelling van hun bodem een ​​buitengewone ligging genieten. Dit zijn pakketwijnen.

Met de Les Parcelles Discovery-box geniet u van drie emblematische wijnen uit de domeinen van Gérard Bertrand:

Ziekenhuizen - AOP La Clape

Gelegen in het massieve hart van La Clape, kijkt het Hospitalitas-perceel uit over de Middellandse Zee. Beschut tegen de wind dankzij de bescherming van een klif die twee terroirs van witte kalksteenbodems en rode mergelbodems begrenst, omgeven door een veld met moerbeibomen en een olijfgaard, ontvangt het de gejodeerde lucht van de zee die zich op slechts een paar honderd meter afstand bevindt .

Deze unieke kenmerken geven deze wijn een unieke, krachtige en genereuze smaak, in een unieke zoute mineraliteit.

Le Viala - AOP Minervois la Livinière

Gelegen op een hoogte van 250 meter, op het uitzonderlijke terroir van La Livinière, een historisch centrum van de Languedoc-wijnproductie tijdens de oudheid, bestaat dit perceel uit gewortelde wijnstokken van de perfecte alliantie van drie druivensoorten: Grenache, Carignan en Syrah.

Door de kracht van Grenache, de frisheid van Carignan en de rondheid van Syrah te combineren, is Viala een voluptueuze wijn met een boeket van unieke smaken en geuren, voor een groot verouderingspotentieel.

La Forge - AOP Corbières Boutenac

La Forge is een eerbetoonwijn van het favoriete perceel van de vader van Gérard Bertrand, Georges. Dit perceel is de thuisbasis van eeuwenoude wijnstokken van Carignan en oude Syrah en biedt een echte alchemie tussen druiven en terroir.

Wijn van weelderige en genereuze concentratie, begiftigd met de rijkdom en complexiteit van druiven van eeuwenoude wijnstokken, de balans tussen fruit en kruiden is totaal.

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.