Best Wines of the World (BWW Competition 2021) - Gouden medaille voor 3 Gérard Bertrand-wijnen

logo best wine of the world competition 2021 gérard bertrand gold medal hampton water ballerine chateau la sauvageonne la villa

Drie Gérard Bertrand-wijnen bekroond met een gouden medaille

Het is een eer om de resultaten van de internationale competitie voor de Beste Wijnen van de Wereld (BWW 2021) met drie Gérard Bertrand-wijnen met een gouden medaille door de stemmen van 190.000 professionals en wijnliefhebbers uit 115 landen! Het is een grote erkenning voor het werk van al onze teams in de wijngaard en in de kelder.

chateau la sauvageonne la villa bottle shot gold medal best wine of the world competition

BWW 2021 – Beste roséwijnen ter wereld (beste roséwijnen ter wereld)

Goud: Château la Sauvageonne - La Villa 2019 – Languedoc

Château la Sauvageonne La Villa 2019 is een biologische wijn gecertificeerd AB & biodynamisch gecertificeerd Demeter. Een unieke blend die het resultaat is van een co-fermentatie tussen Grenache, Vermentino en Viognier met fermentatie en rijping gedurende 6 maanden in nieuwe Franse eikenhouten vaten die zachtheid en structuur brengen.

Hampton water bon jovi gérard bertrand rosé wine bottle shot gold medal best wine of the world competition

BWW 2021 - Beste roséwijnen ter wereld

Goud: Hampton Water, 2019 – AOP Languedoc

Hampton Water is een mix van Grenache, Cinsault en Mourvèdre die we hebben gemaakt in samenwerking met Jesse Bongiovi en zijn vader Jon Bon Jovi.

ballerine sparkling rosé wine crémant de limoux bottle shot gold medal best wine of the world competition

BWW 2021 – Beste mousserende wijnen ter wereld

Goud: Ballerina – AOP Crémant de Limoux.

Ballerine is een Crémant de Limoux geproduceerd volgens de methode geërfd van de monniken van de abdij van Saint Hilaire. Een brut rosé van de blend van de beste Chardonnay en Pinot Noir uit hooggelegen terroirs, die frisheid en spanning onthult. Een rijping van 36 maanden op latten die de grootste bruten waardig zijn, voor een levendige en romige afdronk.

Uit het persbericht van BWW 2021: 20.675 wijnen kregen meer dan 3 miljoen stemmen van 190.000 wijnprofessionals en -liefhebbers in 115 landen. Na de stemperiode werden de 100 wijnen met het hoogste aantal stemmen in elke categorie gekwalificeerd voor de finale die in december 2020 in Helsinki plaatsvond. Tijdens de finale werden de wijnen tijdens blinde proeverijen twee keer beoordeeld en tweemaal gerangschikt door het panel van professionele proevers van het degustatieboek (een jury geselecteerd uit 11.000 professionals: redacteuren, bloggers, Masters of Wine, sommeliers enz.)

De zes hoofdcategorieën omvatten rode wijnen, witte wijnen, roséwijnen, mousserende wijnen, versterkte wijnen en champagnes. Binnen elke categorie werden de beste wijnen beloond, ook rekening houdend met hun prijsniveau en hun land.

Meer informatie gebruiksaanwijzing

Saint-Valentin : Cette cuvée va sublimer votre soirée

Valentijnsdag: deze cuvée zal je avond opfleuren

Nos cadeaux de Noel Gerard Bertrand

Nos sélections cadeaux, pour un Noël magique ✨

Vin Orange Bio Orange Gold Gérard Bertrand

Sinaasappelwijn van Gérard Bertrand

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.