De grote witte wijnen van Châteaux Gérard Bertrand

Les Grands Vins blancs des Châteaux Gérard Bertrand

Grote Witte Wijnen 2019: natuurlijke perfectie

Geproduceerd in het midden van de ongerepte natuur, van wijnstokken die zijn geteeld met behulp van biodynamische methoden (een teeltmethode zonder chemicaliën gericht op de symbiose tussen de dierlijke, plantaardige en minerale wereld), vertegenwoordigen deze drie grote witte wijnen met trots in hun mediterrane oorsprong.

Authentiek en expressief, deze unieke wijnen weerspiegelen de terroirs van Zuid-Frankrijk.

Deze drie prestigieuze cuvées worden gemaakt van de beste percelen wijnstokken en zijn de puurste uitdrukking van uitzonderlijke terroirs (La Clape, Corbières, Terrasses du Larzac).

Dankzij de unieke kenmerken van zijn wijngaarden: aan de rand van de kust op kalkstenen bodem (Château l'Hospitalet), aan de voet van een grote causse op vulkanische bodem (Château La Sauvageonne), en uit de eeuw -oude wijnstokken op een bodem van opgerolde kiezelstenen (Château de Villemajou), hebben Gérard Bertrand en zijn deskundige teams drie grote witte wijnen van de Languedoc geproduceerd, die briljant concurreren met de grootste wijnregio's.

ONTDEK

Château l'Hospitalet Grand Vin Blanc 2019
AOP La Clape - AB/Demeter

Gelegen in het hart van een beschermd natuurpark, onderscheidt deze uitzonderlijke wijn zich door een gouden kleur, een krachtige en frisse neus en een mond van grote finesse.

De frisheid en mineraliteit zijn typisch voor wijnen uit het Massif de la Clape.

Deze Grand Vin Blanc wordt het best geserveerd op 11°C en past op elegante wijze bij uw aperitieven en vis in saus.

ONTDEK

Château de Villemajou Grand Vin Blanc 2019
AOP Corbières

Geproduceerd uit een mix van typisch mediterrane druivensoorten die biologisch en biodynamisch zijn geteeld, staat deze wijn synoniem voor vrijgevigheid en elegantie.

De kleur is helder en helder, de mond is levendig en vol, met een licht houtachtige afdronk.

Geserveerd op een temperatuur van 10-12°C, kan zo gedronken worden als aperitief, of tijdens een maaltijd, als bijgerecht bij vis, wit vlees in saus of kaas.

ONTDEK

Château La Sauvageonne Grand Vin Blanc 2019
AOP Languedoc - AB/Demeter

Gelegen in het hart van de rauwe en genereuze natuur, aan de voet van het hoge karstische plateau van Larzac, tussen de bodems van Ruffes (vulkanische bodem) en Schists, La Sauvageonne Grand Vin Blanc 2019 is een complexe wijn met een zeer geurige neus.

Zijn mond, rijk en zalvend, zorgt voor een prachtige frisheid.

Deze karaktervolle wijn kan zo gedronken worden als aperitief en tijdens een maaltijd, bij gegrilde vis of schaaldieren.

ONTDEK

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.