HET GOLFY NETWERK

Naast een eenvoudige golfbaan, geeft Golfy u toegang tot een echte cursus van ervaringen.

Al 30 jaar pioniersgeest in golf, nodigt Golfy golfers uit om meer dan 170 banen in Europa te veroveren en verlegt het de grenzen van de golfervaring.

Golfy is een avontuur dat begon in 1990 met de missie om clubs te ondersteunen bij hun ontwikkeling en spelers voordelen en diensten aan te bieden om het voor hen gemakkelijker te maken om golf te spelen. Al 30 jaar werken we eraan om het DNA van ons merk te behouden en tot leven te brengen: plezier, kwaliteit en gezelligheid.

Vandaag verenigt het netwerk meer dan 170 golfbanen in 5 Europese landen, een echte verovering voor Golfstadores die op zoek zijn naar nieuwe golfsensaties. Dankzij een zeer breed aanbod aan accommodaties, op of in de buurt van partnergolfbanen, zijn de mogelijkheden om nieuwe banen te ontdekken groot en kunnen ze worden verrijkt met tal van aanvullende activiteiten voor een voortdurend vernieuwd plezier: gastronomie, welzijn, oenologie, cultureel en toeristisch ontdekkingen.

Ook verankerd in het hart van Occitanië, op een paar kilometer van Montpellier, heeft de samenwerking met het huis Gérard Bertrand zich natuurlijk opgelegd, rond de waarden van kwaliteit en delen die ons samenbrengen, om wijnen uit onze terroirs Frans aan te bieden bij golfevenementen.

Met Château l'Hospitalet als uitgangspunt voor golfbreaks op de banen van Béziers Saint-Thomas, Carcassonne of Saint-Cyprien , er zijn veel mogelijkheden om de bestemming te komen ontdekken en kan worden verrijkt met bevoorrechte momenten rond een proeverij in de winkel of een jazzy diner in het restaurant.

Een echt paspoort voor meer dan 170 golfbanen en 160 hotels, de Golfy-kaart stelt zijn houders in staat om kortingen te krijgen op greenfees en vele andere voordelen. Profiteer nu en win 1.000 welkomstyards met code PART-GB-21. Yards zijn loyaliteitspunten die bij elke aankoop op het netwerk kunnen worden verzameld en kunnen worden ingewisseld voor geschenken.

Golfy-voordelen:

  • 25% tot 30% korting op greenfees bij partnergolfbanen
  • Gegarandeerd de beste prijs voor accommodatie in Domaines Golfy & partnerhotels
  • 15% tot 25% korting op favoriete verblijven, beschikbaar op www.golfy.fr
  • Deexclusieve Golfy-voordelen om met een gerust hart te golfen (opschorting abonnement en upgrade bij ziekte of blessure, hole in one).
  • Exclusief Platinum: 2 greenfees aangeboden bij aankoop van de kaart + 1 gamingpartner die profiteert van uw kortingengolfy code promo GB-PART-21

Meer informatie gebruiksaanwijzing

cocktail spherito rosé mojito sphere

Sphère presenteert de Spherito rosé cocktail

Nos cadeaux de Noel Gerard Bertrand

Nos sélections cadeaux, pour un Noël magique ✨

cocktail spherito rosé mojito sphere

Sphere presenteert de Spherito Chardonnay cocktail

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.