Clos du Temple 2020: een uitzonderlijke vintage, voor een tijdloze wijn

Clos du Temple 2020 : un millésime exceptionnel, pour un vin hors du temps

Verkozen tot beste roséwijn ter wereld door het tijdschrift The Drinks Business voor zijn jaargang 2019, belooft de oogst van 2020 van Clos du Temple net zo uitzonderlijk te worden.

Le Clos du Temple is een wijn van emotie, opmerkelijke kracht en nederigheid, gemaakt om de mooiste momenten van het leven, bruiloften, geboorten en andere vieringen die ons bestaan ​​markeren, te sublimeren.

Als een verborgen schat, is de intieme wijngaard van slechts 8 hectare oude wijnstokken omgeven, alsof hij omgeven is door het natuurlijke reliëf en de wilde vegetatie van de Cabrières.

De wijnstok, gekweekt volgens de principes van Biodynamics, levert zijn volledige potentieel aan aroma's en smaken en biedt een onvergelijkbaar karakter.

Als een kunstwerk zit Clos du Temple in een buitengewone fles met een sterke symbolische dimensie, elke fles wordt gepresenteerd in een unieke koffer.

In deze prachtige videopresentatie van het landgoed nodigt Gérard Bertrand je uit om de sfeer te ontdekken die heerst in deze geïsoleerde en tijdloze plek.

ONTDEK DE VIDEO

Clos du Temple 2020
Gelabeld AB / Demeter

Ongeëvenaard, ontworpen om indruk te maken, Clos du Temple vertegenwoordigt de essentie van roséwijn.

De balans is perfect, de smaken zijn diep, fris en mineraal, met veel lengte in de mond.

Zijn zalmkleurige en kristallijne kleur, zijn complexe en delicate neus.

Gekoeld geserveerd en genoten, bij voorkeur op 10°C, is deze iconische wijn de perfecte begeleider van kreeft of sint-jakobsschelpen.

ONTDEK

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.