Château de Villemajou: de noodzaak om terug te gaan naar de basis

Château de Villemajou : le besoin d’un retour à l’essentiel

In de wijngaarden van Gérard Bertrand is de oogst voor het oogstjaar 2021 net begonnen. Een van de meest intense periodes van het jaar waarin de wijnbouwers de vruchten plukken van een jaar van nauwkeurig en aandachtig werk. Dit is het moment waarop we ervoor kiezen om met u terug te keren naar het land van de eerste oogsten die Gérard Bertrand op 10-jarige leeftijd met zijn zus op het familielandgoed, het Château de Villemajou, voor school heeft gedaan, begint.

Gelegen op het terroir van Corbières-Boutenac, herbergt de wijngaard van Château de Villemajou honderd jaar oude wijnstokken van Carignan, een typisch mediterrane druivensoort, waardoor de druiven een uitzonderlijke kwaliteit krijgen.

In deze uitzonderlijke wijngaard maakt de unieke knowhow van Gérard Bertrand en zijn teams het mogelijk om wijnen te produceren die zowel genereus, flexibel als elegant zijn.

Om het plezier van de zomer te verlengen, bieden wij uodus een terugkeer naar de basis met een selectie van geweldige wijnen van de beste percelen van het landgoed.

Château de Villemajou
Grand Vin Rouge 2017

ONTDEK

Château de Villemajou
Grand Vin Blanc 2019

ONTDEK

Domaine de Villemajou
Rosé 2020

ONTDEK

La Forge
2019

ONTDEK

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.