Op naar de Lente Wijnbeurs!

C'est parti pour la Foire aux Vins de printemps !

De magnum, het feestelijke formaat bij uitstek

Een magnumfles aan tafel presenteren is een zeldzame en unieke emotie. Een feestelijk formaat bij uitstek, het aanbieden of serveren van een geweldige wijn in zo'n fles maakt indruk en prent herinneringen in. Met een inhoud van 1,5 L is een magnum wijn een origineel en uniek geschenk voor speciale gelegenheden (verjaardag, huwelijk, pensionering, enz.).

Wat een voldoening om de reactie van uw gasten te zien, zowel verrast als onder de indruk, wanneer een Gérard Bertrand magnum verschijnt!

Ontdek tijdens deze wijnbeurs uitzonderlijke cuvées van de domeinen van Gérard Bertrand, zoals een beperkt aantal perceelwijnen, een top-of-the-range rosé verkozen tot beste roséwijn ter wereld of wijn geproduceerd van grote hoogte wijnstokken biologisch-dynamisch geteeld.

ONTDEK

Smederij, Viala & Hospitalitas

Deze perceelwijnen zijn emblematische cuvées van de landgoederen van Gérard Bertrand.

Van uitzonderlijke terroirs worden deze wijnen geproduceerd uit percelen met wijnstokken die zijn geselecteerd op hun uitzonderlijke kenmerken (zon, vochtigheid, bodemsamenstelling, enz.).

Deze jaargang 2012, een uitzonderlijk jaar voor wijnen uit de Languedoc-Roussillon, zal een geschenk naar keuze zijn om te proeven of te bewaren.

Producten in beperkte hoeveelheden, slechts 50 flessen in magnum-formaat worden te koop aangeboden.

ONTDEK

Ingesloten tempel

In 2020 verkozen tot beste roséwijn ter wereld, Clos du Temple is een uitzonderlijke rosé geproduceerd op het historische terroir van Cabrières.

Versierd met zijn eigentijdse designfles en zijn unieke etui, is deze magnum-fles een waar kunstwerk voor een prestigieus geschenk.

ONTDEK

Rood & Wit Eagle Landgoed

Het Domaine de l'Aigle is een opmerkelijke en atypische wijngaard op 500 meter boven de zeespiegel, in de uitlopers van de Pyreneeën.

Biologisch en biodynamisch gelabeld, deze rode en witte wijnen worden respectievelijk geproduceerd van Pinot Noir en Chardonnay, twee nobele druivensoorten die een zachte en fruitige wijn met fijne tannines opleveren.

Het magnum-formaat biedt een zeer goed verouderingspotentieel (tot 10 jaar), waardoor deze cuvée een ideaal geschenk is voor een verre verjaardag of een gelukkig toekomstig evenement.

ONTDEK

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.