2020: een uitzonderlijke vintage voor rosés

2020 : un millésime exceptionnel pour les rosés

Het jaar 2020 zal onvergetelijk blijven voor de roséwijnen van Gérard Bertrand

De opeenvolging van een zachte winter, een regenachtige lente en een droge, hete zomer creëerde buitengewone omstandigheden voor de wijnstokken.

Voor dit jaar met een lage opbrengst zijn de rosés van buitengewone kwaliteit.

Met een zorg voor uitmuntendheid wilden we het volledige potentieel van onze wijnen ontwikkelen, op zoek naar de perfecte balans tussen frisheid, elegante tannines en volledige aromatische expressie.

Bron van vreugde

Deze rosé met het label "AB" en "Vegan" is een uitnodiging voor een terugkeer naar natuurlijkheid.

Van een terroir dat bijzonder geschikt is voor roséwijn, heeft deze cuvée complexe aroma's van fruit en een perfecte balans tussen rondheid en natuurlijke zuurgraad.

De schitterende roze kleur wordt versterkt door de elegante fles en glazen stop.

ONTDEK

Grijs Wit

Deze wijn gemaakt van 100% Grenache druiven ontwikkelt een heerlijke frisheid.

Licht en fruitig, deze lichtroze wijn is afkomstig van wijngaarden in de Tautavel-regio en geniet van een droog en zonnig klimaat.

De bijzondere smaak van Gris Blanc leent zich het hele jaar door voor al uw momenten, van een borrel tot maaltijden. De tinten belichamen gezelligheid en harmonie tussen iedereen.

ONTDEK

Prima Nature Grenache Rosé

Deze delicate wijn heeft een drievoudig label, "AB", "Vegan" en "Geen toegevoegde sulfieten".

Ontworpen met het grootste respect voor het milieu, heeft Prima Nature geprofiteerd van alle expertise van onze oenologen bij het ontwerpen van een wijn zonder toegevoegde sulfieten.

Deze cuvée biedt in ruil daarvoor pure en frisse smaken, met intense tonen van fruit.

ONTDEK

Goud en roze azuurblauw

Deze biologische rosé is afkomstig van Grenache- en Cinsault-wijnstokken, twee druivensoorten die optimaal hebben geprofiteerd van de uitzonderlijke weersomstandigheden van 2020.

Deze natuurvriendelijke wijn, gelabeld als "Bee Friendly", is afkomstig van wijnstokken die worden beheerd in perfecte samenwerking met bijen en andere bestuivers.

De smaak van deze wijn is fris en heeft een goede zuurgraad. Op de neus, zijn bloemige tonen van roos en citrus een uitdaging.

ONTDEK

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.