1974 een legende die nooit sterft

1974 une légende qui ne meurt jamais

1974, een vinger op de afspeelknop, het Newport 58-concert aan het einde van het nummer, een glaasje Legend Vintage Rivesaltes verlangend om geproefd te worden en gedachten dwalen af ​​naar dit jaar toen we onze legende verloren . Edward Kennedy Ellington, The Duke, een briljante jazzman die de grootsten op de piano begeleidde zoals Count Basie, Franck Sinatra, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald of zelfs John Coltrane, leidde ook zijn orkest waar hij dat jaar verdween. Tegelijkertijd komt een andere legende tot leven in de kelders van Rivesaltes.

Gedragen door deze melodie die de Duke bezielde, de Legend Vintage Rivesaltes 1974 onder zijn tonen van honing, abrikoos en blonde tabak, verbergt een zekere weelde, een passie die zelfs in zijn neus kan worden gevoeld.

In de mond liet de vintage 1974 Legend Vintage Rivesaltes ons ontsnappen als Ellington-jazz met dezelfde warmte en zachte kracht alsof koperblazers, strijkers, percussie en piano hun symfonie speelden op onze smaakpapillen.

Laat de hertog naar ons gehemelte tokkelen voor een proeverij van Legend Vintage Rivesaltes 1974 en breng hem hulde, want zoals de hertog zei: "Je moet een manier vinden om het te zeggen zonder het te zeggen. »

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.